Kleurrijke vintage in Brugge

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het kleurrijke vintage interieur maakt deze B&B in Brugge van Frederika en John wel erg gezellig.

Lekkerweg_25_B&B_Bread&Butter

Wat is er zo fijn hier?
Het is één kamer die een volledige verdieping beslaat! Het interieur is kleurrijk, veel vintage, beetje eclectisch en lekker nonchalant met spullen uit heden en verleden door elkaar. De eigenaars Frederika en John hebben  hun huis eigenhandig een nieuwe bestemming gegeven. Vanuit het oranje bad heb je zicht op de sterrenhemel.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Heerlijke hartige en zoete broodjes, marmelade van rozenblaadjes, Belgische chocolade, Belgische chocopasta, Belgische warme chocolademelk, thee en koffie, sapjes, ham met mosterd of augurkjes, kaas met kweeperengelei of dadelpasta, gedroogde en verse vruchten, zuivelwaren, eitjes …en een leuk muziekje.

Onze tip
In het voorjaar filmfestival Mooov. Geen filmfestival van rode lopers en vips, maar gewoon voor het publiek. In de winter geniet je van de stille plekjes in de stad.

Lekker eten
Rock-Fort & Barsalon: Rock-fort.be Lekker eten en een superleuke bar.

Leuk om te weten
Coming very soon: Vintage Peugeot Cycling……

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 85 inclusief ontbijt. In het weekend minimaal twee nachten.

Bed & Breakfast Bread And Butter in Brugge

Breadandbutter.be

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING