Tussen de bloemen in Beuningen

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Deze boerderij van Florien is bijvoorbeeld heel geschikt voor een romantisch weekendje weg. Door het hele huis staan verse bloemen uit de tuin, thee wordt geschonken uit een bloemenservies en de twee gastenkamers zijn supersmaakvol ingericht.

Lekkerweg_6_Bed Of Flowers in Beuningen

Wat is er zo fijn hier? Hoe slaap je?
Een weekendje met z’n tweeën er tussen uit? Bed of Flowers is een prachtige romantische plek en ligt aan een klein dijkje bij de Waal, midden in de natuur met akkers, bos en fruitgaarden. Mooi in alle jaargetijden. De liefde voor bloemen is de eigenaresse Florien niet vreemd, haar moeder heeft haar vernoemd naar de Floriade.

Hoe slaap je?
In een bloemrijke slaapkamer met uitbundige kleuren zoals roze, turkoois en appeltjesgroen. Overal zijn verse bloemen, kleurrijke schilderijen en gebloemde kussens. De gezamenlijke gastenkamer heeft openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Daar wordt het ontbijt geserveerd op bloemenservies en aangekleed met verse bloemen uit de tuin!

Tip
Struin onder leiding van een gids langs de mooiste plekken en kom oog in oog te staan met Brandrode runderen en Konikpaarden. Vlakbij vind je het Middeleeuwse kasteeltje Slot Doddendael (Doddendael.nl) Lekker eten en genieten van het eeuwenoude romantisch slot.

Prijs voor een tweepersoonskamer: € 110 inclusief ontbijt.

Bed Of Flowers in Beuningen

Bedofflowers.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING