Tussen de klaprozen in Spanje

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op deze ecolodge zit je tussen de klaprozen, midden in de natuur van de Sierra del Segura in Spanje.

Lekkerweg_beeld_61_Ecolodges Otro Mundo in Spanje

Wat is er zo fijn hier?
Je slaapt midden in de prachtige natuur van de Sierra del Segura, een nog vrij onbekend natuurgebied in Spanje. De ecolodges zijn ingericht met comfortabele tweepersoonsbedden. De inrichting is retro-chic met vintage stoelen, vazen en lampen. Het slaapbubbeltje in het ‘barbapappa-huis’ is voor kinderen het einde, door de kleine ronde raampjes kijken ze zo naar de sterren.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Zelfgebakken brood, gemaakt met meel van de plaatselijke ecologische bakker/molen. Verder jam en honing van de streek, kaas en tomaatjes uit eigen tuin.

Onze tip
De Nederlandse eigenaars Lotte en Ruben organiseren hikes speciaal voor kinderen. Onderweg verzamel je allerlei dingen waar je iets leuks van kan maken voor thuis. Verder kun je in de omgeving kajakken, mountainbiken, paardrijden, spelonk-hiken en nog veel meer.

Lekker eten
In Elche de la Sierra zit een café naast het Casa de Cultura,’ El Buho’. Er treden vaak leuke bandjes op en de eigenaresse Eva kookt met fairtrade producten. Op woensdag en zaterdag kun je bij Otro Mundo van een driegangenmenu genieten met producten uit eigen tuin.

Er zijn twee lodges, een tweepersoons- en een vijfpersoonslodge.

Prijs per nacht voor de tweepersoonslodge vanaf € 55 en de prijs per nacht voor vijfpersoonslodge vanaf € 75.

Ecolodges Otro Mundo in Spanje

Otro-mundo.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING