Lodge op Ameland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De Ballumerhoeve op Ameland is een boerderij uit de jaren vijftig met twee lodges die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Een prima plek om samen met vrienden of familie te logeren.  

Ballumerhoeve5
Wat is er zo fijn hier?
Op het mooie eiland Ameland is het heerlijk overnachten in de jaren vijftig boerderij van de familie Tuil. Er zijn twee lodges, maar doordat deze aan elkaar geschakeld kunnen worden, is het heel erg geschikt voor een weekend met vrienden, familie en kinderen. Blij word je van de kleuren van de lodges. Dat zijn de kleuren van het eiland: blauw, grijs, zand en taupe. Er zijn lekker veel kussens, kaarsen en er is een gezellige gashaard. Voor kinderen is er veel leuks, zoals een trampoline, een piratenschip en speelgoed tractoren.

Ballumerhoeve12
Hoe slaap je?
In sommige kamers slaap je onder de houten balken en alle slaapkamers hebben wel een link met het eiland. Een mooie blauwe muur of een rustgevende foto van zeemeeuwen. ’s Morgens ontbijt je gezellig met z’n allen aan de grote ontbijttafel.

Ballumerhoeve11
Onze tip
Ga lekker een avondje uit eten bij restaurant Nobel in Ballum, de familie kan een oppasservice verlenen voor je kids. Geniet na het eten van een lekker Nobeltje, een plaatselijk likeurtje met een geheim recept.

Prijs voor een zespersoons lodge per weekend (van vrijdag t/m maandag) vanaf € 375,-.

Ballumerhoeve.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING