Op De Noorddijk

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De twee appartementen van Logeren Op De Noorddijk in Zuid Beijerland zijn een waar paradijs voor brocante liefhebbers. 

Noorddijk 23 kopieWat is er zo fijn hier?
Twee sfeervolle appartementen (2 en 4 personen) op steenworp afstand van Rotterdam in de stilte van de Hoeksche Waard en een waar paradijs voor brocante liefhebbers. Overal hangen prijskaartjes aan en de schuur staat vol met brocante uit Nederland, België en Frankrijk.

Noorddijk 01 kopieWat krijgen we bij het ontbijt?
Je kunt het zelf regelen in de volledig ingerichte keuken, maar je kunt ook een heerlijk streek -en seizoensgebonden ontbijtje bestellen. Dat wordt dan de avond ervoor voor je klaar gezet in de koelkast.

Onze tip
Voor fietsers en wandelaars is het natuureiland Tiengemeten op vier kilometer afstand. Aan het het eind van de dijk zit het gezellige dorpsrestaurantje De Drie Linden.

Prijs voor bijvoorbeeld het tweepersoons appartement(Tuinzicht) is: € 65,- per nacht exclusief ontbijt. Het uitgebreide ontbijt is € 6,50 per persoon.

Logerenopdenoorddijk.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING