B&B de Stamper

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Bed & Breakfast De Stamper in Damme in bakhuisje slaap je in de historische hoeve of het kleine bakhuisje voor vier personen. 

DeStamper1Waarom is het zo fijn logeren hier?
Hofstede De Stamper is een historische monumentale hoeve uit 1658 met veel originele details en een fijne sfeer. De kamers zijn puur en authentiek ingericht met bijvoorbeeld een ouderwetse gezellige stoel of een lampetkan op de kamer. Hier geniet je van de natuur, de stilte en de ruimte. Als je er zin in hebt, kan er ’s avonds een driegangenmenu worden geserveerd. Je kunt slapen op de boerderij, maar er is ook een klein bakhuisje voor 4 personen met keuken en badkamer.

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Het uitgebreide ontbijt staat in de keuken uitgestald, waar eigenaar Marc een eitje naar wens klaarmaakt. Veel soorten brood, waaronder biologisch brood van de beste bakker van Vlaanderen, kaasjes uit Damme en Frankrijk, vleeswaren, yoghurt en boter naar eigen recept, huisgemaakte jammetjes, vers geperst fruitsap en natuurlijk koffie of thee.

Onze tip
Je kunt heerlijk fietsen door het polderlandschap naar stadjes als Brugge, Damme, Knokke, Cadzand of het Zwin, een natuurgebied op de grens met Nederland waar duizenden vogels broeden. Het Noordzeestrand is in 15 minuten met de auto bereikbaar.

Lekker eten
Koffie drinken of garnalenkroketjes eten bij Tante Marie en restaurant De Siphon is bekend voor de traditionele Belgische keuken.

Kamer voor 2 personen vanaf € 95,- per nacht inclusief ontbijt. Het bakhuis (een studio) voor 4 personen met keuken en badkamer vanaf € 140 per nacht.

Destamper.be

DeStamper7

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING