B&B Finca in Andalusië

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de heuvels van Andalusië ligt de kleurrijke B&B van Bert en Margreet, Finca Alegria de la Vida, ofwel levensvreugde.

20160314_Finca Alegria4

Wat is er zo fijn hier?
Als we alles mogen opsommen wat Finca Alegria zo fijn maakt… De hartverwarmende gastvrijheid, het uitzicht over de heuvels, de geur van jasmijn, de bloemen in de tuin, de loungeplek aan het zwembad, de kleurrijke kamers en glampingtenten (de belltent is onze favoriet), het ontbijt, de mooie spreuken van Margreet. De naam van dit bijzondere adres dekt alles, hier ervaar je levensvreugde.

Wat krijgen we voor ontbijt?
‘s Ochtends wordt de lange tafel onder de valse peperboom gedekt met een fleurig servies, versgeperst sinaasappelsap uit eigen tuin, huisgemaakte jam, yoghurt met noten en zaden, vers brood en elke dag een andere verrassing.

20160314_Finca Alegria5

Onze tip
Een wandeling over de Caminito del Rey mag niet ontbreken tijdens je vakantie bij Finca Alegria. Het indrukwekkende wandelpad ligt tegen de bergwand aan geplakt, hoog boven de steile El Chorro kloof.

Lekker eten
Tapas in alle soorten en smaken, je bent niet voor niets in Spanje. Het liefst eet je die in een klein restaurantje tussen de Spanjaarden. Maar ook de tapas van Bert zijn niet te versmaden. Lekker als je eens een avondje thuis wilt blijven.

20160314_Finca Alegria3

Overnachting per kamer/glampingtent vanaf € 60,- per nacht, inclusief ontbijt.

Fincaalegriadelavida.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl  spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

20160314_Finca Alegria2

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING