De Spotvogel

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Vakantiehuisje De Spotvogel in Treignes (Wallonië) is lekker licht en ligt heerlijk landelijk bij een boerderij en een boomgaard. 

DeSpotvogel2
Wat is er zo fijn hier?
Fijn licht huisje in de Ardennen om lekker een weekje – of langer – vakantie in te vieren. Op het terrein vind je een speeltuin en een geheime kampplaats waar kinderen heerlijk kunnen spelen. In september kun je er appelmoes maken van de grote oude appelboom. Bij slecht weer is het ook heel gezellig met de verrekijker, lekker veel boeken, spelletjes, knutselmateriaal en de knikkerbanen.

DeSpotvogel3Wat krijgen we voor ontbijt?
Dat haal je lekker zelf in de lokale supermarkt waar ze elke morgen hun broodjes vers afbakken. Je kunt er lopend naartoe langs de boerderij en de paarden in de boomgaard.

Onze tip
Vanuit De Spotvogel loop je via prachtige wandelpaden naar de volgende dorpjes. Daarna neem je de stoomtrein terug naar Treignes. Bij de kerk is een lokaal cafeetje met leuk terras, waar je heerlijke lokaal gebrouwen biertjes kunt drinken. Een aanrader is de forel geflambeerd met pastis, gecombineerd met een blonde Super de Fagnes op het terras!

Leuk om te weten
Op hun Facebook-pagina vind je nog meer leuke natuurtips.

Prijs voor 1 week € 350,-. Het huisje is geschikt voor 4 personen.

Spotvogel.be (verhuur via AirBNB)

 

 

 

 

 

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING