White Rooms Brugge

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De prachtige kamers in White Rooms, twee historische panden in Brugge, zijn ingericht met veel wit, mooi keramiek en textiel, prachtig geborduurde kussens, open haard, schilderijen en een sfeervolle houten vloer. 

WhiteRooms1
Wat is er zo fijn hier?
White Rooms zijn twee historische panden in de mooie binnenstad van Brugge (België). Iedere kamer is ingericht door binnenhuisarchitect en eigenaar Natalie Haegeman met heel veel aandacht voor details en zoals zij zelf zou willen wonen. Veel wit, mooi keramiek en textiel, prachtig geborduurde kussens, open haard, schilderijen en een sfeervolle houten vloer. Alles met een knipoog naar het historische Brugge. Je bent hier in de binnenstad, maar toch is het o zo rustig.

Wat krijgen we als ontbijt?
Dat moet je zelf regelen, maar je kunt wel koffie en thee maken in de prachtige keuken. Er zijn wel veel leuke adresjes voor ontbijt in de directe omgeving, zoals Le Pain Quotidien.

WhiteRooms7
Onze tip
Door Brugge wandelen is al een avontuur op zich. Je ontdekt er de mooiste historische huizen met trapgevels, tuintjes die uitkomen op de reien en de vele bruggetjes. Een boottocht op de reien is een must, zo zie je in een oogwenk heel Brugge vanaf het water. Een tocht met een koetsje door de historische straten is ook een bijzondere belevenis.

Lekker eten
Er zijn veel goede restaurants in Brugge. Probeer Rock-fort, een stoer restaurant met stoere chefs of Sanseveria, waar je heerlijke bagels kunt eten.

Overnachting voor 2 personen vanaf € 189,- per nacht.
White-rooms.be

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING