Pop-up galerie Villa Augustus

Ken je Villa Augustus, het hotel/restaurant met markt en tuin in Dordrecht? Deze bijzondere plek staat binnenkort uitgebreid in Flow Magazine (in nummer 7), maar we willen je nu alvast wijzen op hun Galerie Herfst. In deze tijdelijke galerie in kamer 24 vind je regelmatig kunst van wisselende kunstenaars. Natalie Lété exposeerde er al eens en nu is het de beurt aan Martin Jarrie uit Parijs. Een veelzijdige kunstenaar die vaak illustraties maakt van bloemen, groente en fruit. Maar hij maakt ook absurdistisch en surrealistisch werk waar je eindeloos naar kunt kijken.

De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 26 september 2015 om 12.00 uur, in aanwezigheid van Martin Jarrie. Daarna is de pop-up galerie te bezoeken op zondag 27 september, zaterdag 3 oktober, zondag 4 oktober, zaterdag 10 oktober en zondag 11 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Op doordeweekse dagen kun je de kamer gewoon boeken en slaap je dus in de tijdelijke galerie. Kijk voor meer informatie op de website van Villa Augustus

Foto Martin Jarrie: Ries van Wendel de Joode

Promotional image Promotional image

Met DIY-papier

Flow 7 is er!

Flow 7 ligt in de winkel mét vernieuwde vormgeving en inhoud. In het nieuwe nummer lees je onder andere verhalen over de ruimte nemen om het anders te doen en hoe trots je verder kan helpen.

BEKIJK HET HIER