Flow op het Snorfestival

Zien we je dit weekend (24 en 25 september) op het Snorfestival? De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en het wordt toch mooi! Dit jaar wordt het festival gehouden in de Snorfabriek in Utrecht. Wij hebben daar onze eigen Flow kas waar Lisa Manuels van Elle Aime papierworkshops geeft (in samenwerking met Monique van HappyMakersBlog.com).

Ben je nieuwsgierig naar de Snorfabriek en de Flow kas? Een voorproefje:

image2-jpgDe Flow kas in de Snorfabriek met veel hangende plantjes. De styling van de kas is gedaan door Liselot van der Speld.

img_6425-jpgDe Snorfabriek is een oude werkplaats van NS, de officiële opening van de Snorfabriek is in november.

schetsen

Van deze schetsen voor de inrichting van de Flow kas werden we al heel enthousiast!

img_6431-jpg

Flow papierworkshops
Een kaartje voor de Flow papierworkshop is te koop bij de winkel van Snor op het Snorfestival. Er worden 5 workshops per dag gehouden. De kaartjes kosten € 5,- per persoon en de workshop duurt ongeveer een half uur. Per workshop kunnen er 20 personen meedoen. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Een toegangskaartje voor het festival kun je hier bestellen en afrekenen: (vanaf € 8,75 per kaartje): http://bit.ly/snorfest1

Locatie Snorfabriek
2e Daalsedijk 14, 3551 EJ, Utrecht. Kom vooral met het OV! Loop naar nummer 151 en ga de poort daar tegenover in.

Illustratie schetsen en styling Flow kas: Liselot van der Speld

Promotional image Promotional image

Inclusief 37 paper goodies

Flow Vakantiebox

Met een extra dik boek (met verhalen over wat het toeval je brengt) en weer veel paper goodies, waaronder postcards, stickers, zakjes voor (natuur)vondsten en polaroids.

Bestel zonder verzendkosten