Pipowagen in Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Buitengoed de Gaard in Limburg vind je twee luxe pipowagens met Finse sauna en houtgestookte Dutchtub. 

pipowagendeluxe met tv dvd limburg foto harrie bosWat is er zo fijn hier?
In Midden-Limburg staan twee bijzondere pipowagens, die je hart veroveren zodra je ze ziet. Het zijn niet zomaar huisjes op wielen, maar luxe gastenverblijven. De Mammaloewagen en Pipowagen beschikken over alles wat je maar kunt bedenken voor een comfortabel verblijf: vloerverwarming, een badkamer, romantische bedstede, volledig ingerichte keuken en als klap op de vuurpijl een privé hot tub. Het zijn de kleine verrassingen van gastvrouw Anja die je verblijf hier onvergetelijk maken.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt is niet inbegrepen, maar de pipowagen heeft een volledig ingerichte keuken met oven en vaatwasser. Als je niet zelf voor het ontbijt wilt zorgen, dan bezorgt Tearoom Melange met liefde een smakelijk ontbijt in een leuke mand.

Onze tip
Bezoek de wellness, speciaal voor de gasten van Buitengoed de Gaard. In het weiland staat nog een pipowagen, met sauna! Reserveer een middag of avond en ontspan in de Finse sauna, in de houtgestookte Dutch tub of de relaxruimte. Voor de dapperen onder ons is er een dompelbad.

de gaard pipowagenLekker eten
Laten we vooropstellen dat je eigenlijk niet weg wilt van de Gaard. Zoek je toch een gezellig eetadres, bezoek dan restaurant de Busjop, aan de rand van het Leudal. In de zomer genieten op het terras aan de bosrand, in de winter bij de haard.

Overnachting pipowagen vanaf € 145,- per weekend (Mammaloewagen.nl)

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

pipowagendeluxe hot-tub buitengoed de gaard

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING