Retro Volkswagen busje

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Dit keer geven we als tip het Volkswagen T2 camperbus Guusje waarmee je op je gemak door Europa kunt trekken. 

DSC_0191

Wat is er zo fijn hier?
Zo’n nostalgisch Volkswagen camperbusje is een droom van velen. Hoe leuk is het dat ze nu ook te huur zijn. Werkelijk iedereen die zo’n busje ziet rijden, begint te glimlachen. Kun je nagaan hoe vrolijk je zult worden als je ermee gaat kamperen! Dit camperbusje van Retroroadtrip heeft de naam Guusje. Wat helemaal relaxt is: je huurt de bus met alles wat je nodig hebt, jij hoeft alleen maar je reistas te pakken.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Kies je voor een roadtrip inclusief een luxe2 pakket, dan krijg je er een volle koelkast en een gevulde picknickmand bij. Kies een mooie plek om te overnachten, klap de stoeltjes uit en laat je in de ochtend verrassen met lekkers van Guusje.

DSC_0677Onze tip
Go slow! In onze gehaaste levens willen we vaak te veel in te korte tijd. Met Guusje moet je wel rustig aan doen. Plan niet te veel, maar neem de tijd voor al het bijzondere dat je onderweg tegenkomt.

Lekker eten
Onderweg als je toert over landweggetjes en door kleine dorpjes, kom je de leukste restaurantjes tegen. Schuif aan voor een maaltijd in het plaatselijke café, eet wat de pot schaft en geniet van streekproducten en lokale gastvrijheid.

Weekend vanaf € 395,-

Retroroadtrip.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

DSC_0741

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS