Zalig in Antwerpen

Zalig in Antwerpen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Ga je met een grote groep weg? Dan is vakantiehuis Zalig in Antwerpen een fijne plek om te slapen, met plek voor maximaal 10 personen.

Wat is er zo fijn hier?
De woning Zalig in Antwerpen ligt vlak bij een van de mooiste pleintjes van de stad: de Vrijdagmarkt. Ooit zat op de begane grond een gezellig volkscafé, nu is die ruimte omgetoverd tot gezellige ontbijt-/restaurantruimte met grote keuken. Een plek om samen te borrelen, te koken en tot laat bij te praten. Centraal in het huis ligt de ruime woonkamer, met een gashaard voor donkere dagen. De slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer. 

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf klaar. Of beter nog, ga ontbijten buiten de deur. Op loopafstand vind je vele koffiebarretjes, maar ook een bakker om vers brood te halen.

Onze tip
Ben je met een stel lekkerbekken op stap? Verken Antwerpen aan de hand van het Stadskookboek Antwerpen, met daarin tips voor de lekkerste koffie, een goede frituur, recepten van Antwerpse smaakmakers en de beste restaurants.

Lekker eten
’t Eilandje in Antwerpen is een bruisende wijk. Bij het MAS (Museum aan de Stroom) vind je lunch- en koffietentjes en trendy restaurants bij de haven. Pik er eentje uit. Liever thuisblijven omdat het huis zo fijn is? Een kok aan huis of catering kan voor je worden geregeld.

Zaliginantwerpen.be

Zalig in Antwerpen

Lees ook: The Rewilders reizen én beschermen tegelijkertijd de natuur
Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING