Art journal DIY

Arne & Carlos (je weet wel, die twee creatieven uit Noorwegen die onder andere een breiboek maakten) zijn op hun YouTube-kanaal een DIY-project gestart waarin ze laten zien hun je hun producten na kunt maken. Een jaar lang maken ze iedere week een tutorial filmpje over bijvoorbeeld tuinieren of breien.

In Flow 7 stond een verhaal over art journaling en hadden we als extra een boekje met tips van Arne & Carlos om mee aan de slag te gaan. En we organiseerden vorig jaar een paper event waar dit duo vertelde over hun werk en wat ze zoal inspireert. Daarom vinden we het nu extra leuk dat ze in één van hun filmpjes Flow noemen als beste tijdschrift om hun inspiratieboeken mee te maken. Het filmpje kun je hieronder bekijken.

Wil je zelf ook deze boekjes maken met behulp van dit filmpje? Dat kan met bijvoorbeeld de tabbladen uit Flow of de vele papiertjes in het Book for Paper Lovers.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS