Jet van der Graaf (1/5)

Jet van der Graaf (in het dagelijks leven vormgever) heeft een droom: met haar man en twee zoontjes de wereld over in een oude camper. De jarennegentig-camper is al aangeschaft, en er wordt nu dag en nacht gewerkt om de binnen- en buitenkant te pimpen. Jet maakte vijf gastblogs voor ons waarin ze haar tips, twijfels, beslissingen en geluksmomentjes deelt. Dit is deel een.

Let’s go wild and explore the world!

En dat dan minimaal een paar maanden lang –  dat is onze droom waar we inmiddels de eerste voorbereidingen voor hebben getroffen. ‘We’ zijn ik, Jet van der Graaf, vriendlief Michiel en onze zoontjes Roemer en Rein. Samen wonen we heerlijk met zijn viertjes in een allerknussigt appartementje in de Brabantse hoofdstad.

Gastblog_Jet1_1

In het dagelijks leven werk ik met ontzettend veel plezier als vormgever en Michiel is een gepassioneerde (keigoeie!) webprogrammeur… maar zodra de dagen langer dan de nachten worden, beginnen bij ons in zeer ernstige mate de ‘wanderlust’-kriebels toe te slaan… we willen er op uit, op ontdekking….vrijheid en blijheid onder de sterren! En zo is het No-MadFamily lifestyle&travelblog ontstaan. Want gewoon standaard in een sleurhut of kampeerkatoentje, no way, wij gaan voor een customized reispaleis! En zo schaften we een heuse camper aan die stamt uit de begin jaren negentig… maar helaas bleken dat nou niet direct de hoogtijdagen uit de geschiedenis van het camperdesign…. dus we hebben een ‘projectje’;-)
Gastblog_Jet1_2
Alles moest op de schop: het bruine ‘houten’ interieur met grijze – hier zie je nooit een vlek op, iieeew –  gemêleerde kussens, de grijze gordijnen, de ‘badkamer’ met ‘marmeren Dynasty-look’-muurtjes, en de pvc-vloer. Ook willen we met de buitenkant ‘wat gaan doen’; wat meer vrolijkheid en gezelligheid op de weg kan tenslotte geen kwaad. Voordat we op onze lange reis gaan –  dat staat op de planning voor over een jaar of vier, als de kinderen oud genoeg zijn om er fijne herinneringen aan over te houden – gaan we er eerst nog een heleboel korte trips mee maken, zomerse vakanties in vieren en gezellige festivals mee bezoeken. Tja, we hebben eigenlijk meteen een vette deadline te pakken; de camper moet echt af voor juli! Moodboards maken, nachtelijke webshop-avonturen, rommelmarkten spotten en materiaalkeuze-onderzoek zijn hier dus bijna dagelijkse kost. En echt, het is te leuk allemaal!

Gastblog_Jet1_4

De komende maand kun je lekker meegenieten van onze glamping-vorderingen in mijn gastblogs op deze plek… en echt, hoe ‘not-glamping-at-all’ het er nu uitziet op de foto’s, het komt goed, het wordt echt superduper gaaf!

Gastblog_Jet1_3

 

Zomerse groet!

Jet

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten