Jet van der Graaf (5/5)

Jet van der Graaf (in het dagelijks leven vormgever) heeft een droom: met haar man en twee zoontjes de wereld over in een oude camper. De jarennegentig-camper is al aangeschaft, en er wordt nu dag en nacht gewerkt om de binnen- en buitenkant te pimpen. Jet maakte vijf gastblogs voor ons waarin ze haar tips, twijfels, beslissingen en geluksmomentjes deelt. Dit is het laatste deel.

It’s a wrap!

Onze camper is af! Hij is uiteindelijk rood geworden met bovenaan helemaal rondom een geschilderde slinger van vlaggetjes… Iedereen blij!

Jet_week5_1

Woehaaa, tijd dus voor een feestje! Michiel was jarig, de zon schijnt en we hebben zo’n leuke camping ontdekt! Alle ingrediënten zijn volop aanwezig om met vrienden en familie het begin van de zomer te vieren. Dit doen we op onze lievelingscamping: De Lievelinge.
Jet_week5_2

De lekkerste baksels worden meegebracht en bevriend illustrator Wouter Gresnigt voorziet samen met onze kinderen de deur van de camper van een vrolijke verjaardagsillustratie.

Jet_week5_3

De hele dag wordt er gegeten, gedronken, gelachen, gezwommen en genoten… en met een klein groepje blijven we onder het genot van een kampvuurtje nog tot in de late uurtjes nagenieten van een heerlijke dag, met heerlijke mensen op een heerlijke plek.

Jet_week5_4

Een belofte voor de rest van de zomer en de rest van onze No-Mad Family avonturen…. want het leven is een superleuk feestje, dus hang altijd de slingers op!

Ik wens je een hele fijne zomer!
Zwaai!

Jet

(p.s. op Nomadfamily.nl kun je ons blijven volgen!)

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten