Mijn dag in illustraties

Yelena Bryksenkova illustreert voor onder meer tijdschriften (The New York Times) en boeken (Penguin Books) en ook bij Flow werken we vaak met haar samen. Zo maakte ze bijvoorbeeld voor Flow 2 de cover en tekende ze haar dag in illustraties (waarvan je een klein deel hieronder kunt zien).

20160310_illustratiedag_YelenaBryksenkova

Yelena Bryksenkova (27) werd geboren in Rusland, Sint-Petersburg en groeide op in de Verenigde Staten. Ze woont en werkt in New Haven, Connecticut. “Ik werk vanuit een kamer in het appartement waar ik ook woon. Het is er heerlijk licht en ik word omringd door moois dat me inspireert voor mijn werk: planten, mijn lievelingsboeken en kunst. Ik begin de dag altijd met het maken van een to do-lijst. Soms kan ik een beetje in paniek raken als ik eraan denk wat ik nog allemaal moet doen, dus ik houd liever het overzicht. En dan dat heerlijke gevoel als ik iets kan afvinken… ik hou van lijstjes!”

Ook bij Flow online is veel werk van Yelena terug te vinden. Zo is ze bijvoorbeeld een maand gastblogger voor Flow geweest, die blogjes kun je hier vinden.

0111_Flowcover_01.indd
Illustraties: Yelena Bryksenkova Tekst: Marije van der Haar-Peters.

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING