Nina filmpje

Eloise Morandi, een illustrator uit Milaan, maakt kaarten, notitieboekjes en andere stationery met het kleine rode poppetje Nina in de hoofdrol. In de nieuwste Franse Flow staat een interview met Eloise. Ter gelegenheid hiervan maakte Eloise deze animatie waarin je Nina ook tegenkomt. Mocht je het Franse interview willen lezen, dan kun je Flow Frankrijk nummer 7 hier bestellen.

 

88. NINA-FLOW-MAGAZINE

Een andere animatie, over thee, maakte Eloise voor een 29-dagen-project van de Franse Flow op Pinterest. Bevriende illustratoren werd gevraagd beelden in te zenden om op het Flow Pinterest-bord te plaatsen. Voor iedere dag was er een thema bedacht (zoals ‘zelfportret’, ‘planten’, ‘op mijn bord’, ’tea time’). Je kunt de Franse Pinterest-borden hier bekijken. Meer over Nina (en over haar bedenker Eloise) kun je lezen op haar website.

89.NINA-LITTLE-THINGS-FLOW-TEA

 

 

Promotional image Promotional image

Met DIY-papier

Flow 7 is er!

Flow 7 ligt in de winkel mét vernieuwde vormgeving en inhoud. In het nieuwe nummer lees je onder andere verhalen over de ruimte nemen om het anders te doen en hoe trots je verder kan helpen.

BEKIJK HET HIER