Plafondkunst in Indiase taxi’s

plafondkunst

India is een kleurrijk land. Zo zijn zelfs de plafonds in Indiase taxi’s een waar kunstwerk. Rachel Lopez fotografeert ze en plaatst ze op haar Instagram.

Het resultaat is een vrolijke verzameling aan kleuren en patronen. Rachel in een artikel voor Pri.org: “Ik maakte mijn eerste foto in april 2017 – een chocoladebruine achtergrond met daarop aardbeien in onnatuurlijke kleuren.” Na die eerste foto, besloot ze iedere taxirit met een bijzonder plafond vast te leggen. De ene keer is dat een grote geïllustreerde fruitschaal, een andere keer een kleurrijk patroon van cirkels, driehoeken of allerlei vormen door elkaar.

Haar verzameling leverde haar al bijna 10.000 volgers op. “Mijn volgers bestaan nu uit vrienden en vreemden, die allemaal hun taxiritjes door Mumbai met me delen. Veel locals laten me weten dat die plafonds ze nooit eerder waren opgevallen, en dat ze door mijn Instagram-account pas omhoog kijken tijdens hun ritje.”

https://www.instagram.com/p/BTwvadZDiZw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B47D-OKpk71/

https://www.instagram.com/p/By-pNZslLM_/

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING