Land van Li

Met de milieuvriendelijk gedrukte papieren spulletjes uit deze winkel kun je zelf aan de slag. Ze komen voort uit de dromen en mijmeringen van eigenaresse Lisette.

131115_Saturday_Market_Papier_Landvanli

Wat betekenen dromen voor jou precies?
“Dromen zijn voor mij de betovering in de wereld. Op de sporadische momenten dat ik niets weet te antwoorden op een ‘stel-je-voor’-vraag, vind ik het leven maar grauw en saai. Ik bedenk de hele dag door flarden van verhalen en soms verzamelen die zich tot een verhaal of een tekening. Later werk ik die uit tot een ontwerp. En omdat ik zelf zo hou van dingen maken, is dat vaak iets waarmee iemand anders ook weer iets kan maken.”

Over welke dingen heb je allemaal nagedacht voordat je een winkel begon en wat is je tot nu opgevallen?
“Voor ik mijn winkel begon heb ik vooral nagedacht over mijn naam. Verder ben ik er vrij onbevangen in gestapt. Nu merk ik steeds meer dat de marketing en administratie veel tijd kosten. Daarmee blijft er vaak weinig mijmertijd over en dat is eigenlijk de basis van alles voor mij. Het is een uitdaging om de balans daarin te vinden en om ook in die dingen de magie te blijven zoeken.”

Kun je nog wat meer over jezelf vertellen? Wat inspireert je bijvoorbeeld?
“Ik ben op dit moment met een bevriend muzikant bezig een film te maken van een verhaal dat ik afgelopen jaar schreef, over een meisje en haar kat die een toverachtig avontuur beleven op de bodem van een meer. Inspiratie vind ik eigenlijk overal. Als ik op de fiets zit bijvoorbeeld. Dan kijk ik naar boven en zie de vogels vliegen en stel me voor dat ik plotseling ook vleugels krijg. Wat zullen de mensen achter mij opkijken! Die vallen waarschijnlijk van hun fiets… Dat wordt een mooi stapeltje gevallen fietsers! Het liefst zit ik op zolder, in mijn kamer te dromen en te tekenen en schrijven. Maar aan welk project en in welke vorm, dat zie ik vanzelf wel. Elke dag kunnen er weer verrassende nieuwe dingen langskomen…”

Landvanli.nl

 

Promotional image Promotional image

Met DIY-papier

Flow 7 is er!

Flow 7 ligt in de winkel mét vernieuwde vormgeving en inhoud. In het nieuwe nummer lees je onder andere verhalen over de ruimte nemen om het anders te doen en hoe trots je verder kan helpen.

BEKIJK HET HIER