3x websites over handlettering

handlettering

Handlettering is zo’n leuke manier om van mooie zinnetjes, goede adviezen, inspirerende quotes of grappige opmerkingen een iets moois te maken. Deze websites geven tips en adviezen voor beginners.

Greenstory

Op de webshop Greenstory legt handletteraar Lars uit hoe je kunt beginnen. Van de benodigdheden tot aan de pengreep: hij legt alles duidelijk uit. Zijn eigen creaties, te bewonderen op zijn Instagram-pagina, inspireren meteen om zelf aan de slag te gaan.

Hemelsblauw

Annemarij en Hanneke geven op hun blog allerlei creatieve tips, en dus ook voor handlettering. Hanneke begon zelf zonder enige ervaring met handlettering en beschrijft hoe ze leert (met vallen en opstaan) in een blogserie.

Edding

Als producent van handletteringpennen en -stiften weten de mensen bij Edding natuurlijk als geen ander hoe je het beste kunt handletteren. Op hun handlettering-pagina staan allerlei artikelen met veel creatieve ideeën en tips voor beginners en gevorderden.

  • Benieuwd waarom handlettering zo leuk is? We interviewden Ellen Nij Bijvank, die ook vaak voor Flow schrijft, over haar liefde voor mooie letters. Dat interview is hier te lezen.

Tekst Quirine Brouwer  Fotografie Estée Janssens/Unsplash.com

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING