Lekker duurzaam: je kunt nu ook lego voor volwassenen huren

lego voor volwassenen

Herinner je ons artikel nog over lego voor volwassenen? Leuke bouwsels, maar ook een beetje duur. Gelukkig is daar een duurzame oplossing voor: je kunt ze huren!

Bouw een Disney-kasteel, een Volkswagen T2 kampeerbus of het kasteel Zweinstein uit Harry Potter. Zet een vleugelpiano in elkaar, maak een boekwinkel of vervang je verwelkte plant voor een LEGO-variant. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een bouwpakket van. Enige nadeel? De sets met soms duizenden stukjes (en uren bouwplezier) zijn behoorlijk duur.

Het kasteel van Harry Potter

Gelukkig is daar nu een duurzame oplossing voor: het huren van lego. Voor een zacht prijsje kun je de sets per week huren. Zo betaal je voor het kasteel Zweinstein ongeveer tien euro per week. Volgens de website Bouwsteenwinkel.nl, waar je de pakketten kunt huren, doe je over dit bouwproject zo’n drie tot vier weken. Waar je normaal vierhonderd euro kwijt bent aan dit kasteel, kost het je nu maar veertig euro.

Vind je het zonde om je bouwsel meteen weer op te moeten ruimen als je huurtermijn erop zit? Je kunt er altijd nog een foto van maken (en die ergens ophangen) voor een blijvende herinnering.

Lees meer

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Lego

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS