Puzzels om thuis te doen

puzzels

Stukje voor stukje leggen zonder er bij na te hoeven denken. Puzzelen is niet alleen leuk om te doen, maar brengt ook een stukje rust. Deze puzzels vinden wij zo mooi. 

Flow-puzzel

Jawel, onze eerste echte puzzel, met een illustratie van Valesca van Waveren, hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. We maakten hem in samenwerking met Amerikaanse uitgeverij Workman Publishing. Terwijl je hem stukje voor stukje in elkaar legt, word je herinnerd aan al het kleine geluk uit de natuur: een (slow) reizende slak, een boom vol vruchten, het gezoem van insecten, de stevige stam van een eik, fonkelende sterren… Een plek waar je het liefst meteen je tentje neer zou willen zetten. De puzzel telt 1000 stukjes en was helaas al in één dag uitverkocht. Maar hij komt terug, dus houd je Insta en de Flow-nieuwsbrief in de gaten.

https://www.instagram.com/p/B81EL-jFrVm/

De puzzel van Bijou Karman

Een stukje kunst is het, deze puzzel van illustrator Bijou Karman. Hij telt in totaal 500 stukjes en je krijgt er ook nog een klein tasje bij. Je bestelt hem via Inner Piece, een website met meer van dit soort puzzel-kunstwerkjes. De eerste serie staat helemaal in het teken van ‘thuis’, een toepasselijk thema voor nu.

https://www.instagram.com/p/B-SPuYzgbcK/

De puzzel van Holly Maguire

Nog zo’n leuke puzzel van een illustrator. In samenwerking met Seltzer Goods maakte ze deze puzzel met 500 stukjes, genaamd ‘fruit lady’. Wij krijgen er door de vrolijke kleuren en de tropische sfeer bijna een vakantiegevoel van. Je vindt hem hier.

https://www.instagram.com/p/B-oqxE6FPVL/

De puzzel van Lan Truong

Hoewel we nogal honger krijgen van deze puzzel van 500 stukjes, maakt-ie vooral ook heel vrolijk. Ook dit mooie project is gemaakt in samenwerking met Seltzer Goods. Je vindt hem hier.

https://www.instagram.com/p/B-XyLtlhcSk/

Fotografie @hollymaguireuk & @Seltzergoods

Promotional image Promotional image

Inclusief 37 paper goodies

Flow Vakantiebox

Met een extra dik boek (met verhalen over wat het toeval je brengt) en weer veel paper goodies, waaronder postcards, stickers, zakjes voor (natuur)vondsten en polaroids.

Bestel zonder verzendkosten