De Verborgen B&B

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Verstopt in de bossen aan de rand van de Veluwe liggen twee knusse huisjes, de Verborgen B&B.

Wat is er zo fijn hier?
Verstop je voor even voor de rest van de wereld bij de Verborgen B&B. Beide huisjes voor twee personen liggen verscholen in het groen. De ‘ouderwetse’ vakantiehuizen zijn omgetoverd tot warme en sfeervolle gastenverblijven, met creatieve oplossingen. Kies je voor Back to Basic of het Scandinavische huisje met een sauna en een houtkachel? Er is geen televisie en geen wifi; je bent hier op elkaar aangewezen en dat is nu juist zo lekker. Tijd voor elkaar, ontwaken met de vogels, bungelen in je hangmat of met een boek bij het vuur.

Wat krijgen we voor ontbijt?

Gastvrouw Ellen bezorgt het ontbijt ’s ochtends in een grote mand, zodat je op je eigen tijd en in alle rust de dag kan starten. Koffie of thee kun je in je eigen keuken zetten. Uiteraard ontbreken een eitje, verse broodjes en fruit niet.

Onze tip
Neem eigen fietsen mee of huur er twee en rijd over kronkelende landweggetjes door de regio. Rietgedekte boerderijen liggen her en der verspreid. Bij een van die boerderijen vind je Theeschenkerij Boerengoed, in Oosterwolde. Zoek een plekje in de tuin en laat je in de watten leggen met bijvoorbeeld het Boer’n wellness arrangement waarbij je ook een voetenbadje krijgt.

Lekker eten
Je kunt eten bij Da Pietro in Elburg, eerder verkozen tot beste Italiaanse restaurant van Nederland.

Vanaf € 85,- per nacht inclusief ontbijt.

Verborgen-bnb.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nieuwste special

Flow Boeken & Lezen

Omdat we zelf zo van lezen houden, hebben we er nu een special over gemaakt.

Shop >