In de hippe kip

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Op Camping de Vledders staan oldtimer Kip (sta)caravans. Hip en met liefde gepimpt. 

Wat is er zo fijn hier?
Inmiddels staan er vier hippe Kippen en drie stacaravans op de natuurcamping in Drenthe. Ze zijn met veel oog voor detail opgeknapt en ingericht door Maartje. Elke Kip heeft een andere stijl, maar allemaal hebben ze interieur dat bij elkaar past: van bloemetjesbehang met pasteltinten tot Delfts blauw behang. Van romantische tweepersoons Kippetjes tot ruime familie stacaravans, met alles erop en eraan, inclusief beddengoed, thee, leesboeken en tijdschriften.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Je kunt broodjes halen in de campingwinkel of ontbijt bestellen voor de volgende dag. Een warm broodje, ei, beleg, zelf even koffie of thee zetten, krantje erbij en in de ochtendzon genieten op de natuurcamping van de vogels.

Onze tip
Op slechts 20 minuten rijden ligt Groningen, een leuke (studenten)stad. Sportievelingen fietsen er in een uurtje naartoe vanaf de camping. Bezoek het Groninger Museum, beklim de Martinitoren of ga een dagje winkelen.

Lekker eten
Ben je in Groningen, zoek dan het gezellige terras van Café Sigaar op. Borrelen en eten aan het water, in hartje stad met uitzicht op oude schepen en boten. Vraag naar de wekelijks wisselende Sigaarspecial.

Vanaf € 135,- per weekend voor een 2-persoons Kip.

Indehippekip.nl/huur-een-kip

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nieuwste special

Flow Boeken & Lezen

Omdat we zelf zo van lezen houden, hebben we er nu een special over gemaakt.

Shop >