Theetuin Binnen & Buiten

We verzamelen de leukste B&B’s, theetuinen, hotelletjes en andere (slaap-)adressen. Allemaal fijn voor een dagje uit, weekendje weg of wat langer ertussenuit. Theetuin Binnen & Buiten ligt aan een fietsdijk aan de Merwede bij Sleeuwijk. Een fijne plek om je een middag terug te trekken.

Wat is er zo fijn hier?
Theetuin Binnen & Buiten is een fijne tussenstop tijdens je wandel- of fietstocht. Verspreid tussen de bloemen liggen verschillende terrassen met zitjes. Op een minder mooie dag is er ook binnen plek, in het kleine theehuis. De eigenaresse, Karin, is theesommelier en adviseert je met alle plezier welk kopje thee bij jouw smaak past. Niet alleen drink je hier thee, ook wordt er gebakken met Japanse thee. De high tea en lekkernijen zijn huisgemaakt.

Wat staat er op de kaart?
Naast alle theesoorten staan er ook koffie, appelsap uit de streek, versgeperste jus d’orange en wijn op de kaart. Voor bij de koffie en thee is er noten ontbijtkoek, huisgemaakte brownie, cake van de dag en zijn er scones. Kom je voor de hartige trek? Je hebt de keuze uit een Brabants worstenbroodje, een tosti, een broodje met brie uit de oven of een broodje met verse eiersalade.

Onze tip
Is een uitgebreide high tea te veel voor je? De Thee met Zoete Lekkernijen is een smakelijk alternatief: scones met jam uit de streek en clotted cream, zelfgemaakte brownies, cake, boterkoek, slagroomsoesjes en thee (of koffie).

Eropuit
Combineer je bezoek aan de Theetuin met een fietstocht in de omgeving. Het Rondje Pontje brengt je over dijken met mooie rivier- en poldergezichten en langs forten en molens via Gorinchem naar Werkendam, Sleeuwijk, Fort Vuren en Loevestein. Je kunt kiezen voor 15, 21 of 30 kilometer.

Vanaf €12,95 per persoon voor de Thee met Zoete Lekkernijen

Theetuinbinnenenbuiten.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. Bekijk ook haar andere theetuin tips.

 

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nieuwste special

Flow Boeken & Lezen

Shop >