Hotel de Sterrenberg

Veluwe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Hotel de Sterrenberg ligt op de Veluwe, naast de ingang van het nationale park.

Wat is er zo fijn hier?
In dit hotel kun je echt onthaasten. Een warm welkom met een soepje, een lounge met een brandende haard, een fijne kamer met een goed bed. Zoek een lekkere fauteuil, neem een van de woonboeken erbij en geniet van tijd voor jezelf.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Er staat een uitgebreid buffet voor je klaar. Snijd een boterham af of kies voor een kaiserbroodje, boerenyoghurt of hangop met vers fruit, een eitje en vers sap in verschillende smaken.

Onze tip
Zijn de weersvoorspellingen slecht? Rijd naar de Veluwe en duik een weekend onder bij de Sterrenberg. Warm een paar uur op in de wellness, ga borrelen bij de haard en lekker lang tafelen bij Cèpes.

Lekker eten
Voor een goed diner hoef je de deur niet uit. Reserveer een tafeltje bij restaurant Cèpes, waar ze een uitstekend viergangen-verrassingsmenu serveren.

Vanaf € 115 per nacht op basis van logies en ontbijt.

Sterrenberg.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

retraites om tot rust te komen
Lees ook: Vier retraites om tot rust te komen
Promotional image Promotional image

Nu te bestellen

Flow Vakantiebox 2018

Het Vakantieboek is er weer – deze keer in een box met extra’s zoals ansichtkaarten, een bakje met herinneringskaartjes en een schrift zonder haast.

Naar de shop