Maak je eigen snowglobe

Book for Paper Lovers 5: snowglobe

Voor het nieuwe Book for Paper Lovers 5 werkten we samen met illustratoren van over de hele wereld. Er zitten pagina’s in met papergoodies zoals briefpapier, raamstickers, een verjaardagskalender en figuurtjes om je eigen snowglobe te maken.

We maakten Book For Paper Lovers 5 met driehonderd pagina’s aan papieren extra’s. Alles is uitneembaar zodat je zelf aan de slag kunt. We kozen patronen en illustraties van creatieven van over de hele wereld, onder wie Flora Waycott, Louise Lockhart en Sanny van Loon.

DIY

In Book for Paper Lovers 5 vind je bij categorie North de pagina’s om zelf een snowglobe te maken. In dit filmpje laten we zien hoe je dat doet. Het enige wat je nodig hebt, is een lege pot en een schaar.

Stap 1

Scheur de bladzijde uit. Knip alle elementen langs de kniprand uit.

Stap 2

Plaats het ‘decor’ in de pot. Lijm de binnenkant van de dop van de lege pot. Plaats vervolgens de uitgeknipte elementen op hun lijmrand in de deksel.

Stap 3

Plaats de pot op de deksel én klaar!

Videoproductie: Daphne van Schie 

Promotional image Promotional image

Ze zijn er weer!

Dit jaar hebben we onze collectie uitgebreid: naast de Flow agenda en scheurkalender maakten we kalenders met de Amerikaanse uitgeverij Workman.

Ga naar de shop