5x Instagram-accounts voor vintage kleding

vintage kleding

Kleding kopen in een vintage- of tweedehands winkel is duurzaam en je vindt er vaak unieke spullen. Tegenwoordig kun je ook vintage kleding shoppen via Instagram. Vijf accounts op een rijtje.

@Merurroshop

Miètta verkoopt elke woensdag en vrijdag een stapeltje kleding op het Instagram-account @merurroshop. Van sjaaltjes tot jurken en van riemen tot broeken. Je vindt er verschillende kleding in allerlei kleuren.

@Wordeenswakker.nu

Mariska stond al eens in Flow. Ze deelt op Instagram allerlei foto’s van tweedehands kleding. Via haar webshop en winkel in Alphen aan den Rijn kun je allerlei pareltjes scoren. Met @wordeenswakker.nu hoopt ze anderen te inspireren om minder fast fashion te kopen.

@Micavintage

De vrouwen van @micavintage doen tweedehands kleding net nieuw lijken. Ze verkopen verschillende kleding in allerlei maten. Handig: wil je nog even wachten met het versturen tot er nieuwe kleding binnenkomt? Dan kun je kledingstukken opsparen.

@Twotimesalady

Dit Instagram-account wordt beheerd door twee vriendinnen met, hoe zij het zelf noemen: een passie voor een duurzaam, circulair en bodypositief leven. Ze verkopen samen nachtjaponnen, jurken, bloesjes en nog veel meer kleding vanaf maat 40.

@Charlottescloset

De naam zegt het al: Charlotte verkoopt op dit Instagram-account tweedehands kleding uit haar kast. Ze verkoopt vooral gilets, maar daarnaast staan er ook jurken, bloesjes en jassen op haar account. Zeker de moeite waard om even rond te neuzen.

vintage kleding

Meer lezen?

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Onur Bahçıvancılar/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING