Fietsen voor het goede doel: meld je aan voor de Swolsche lichtjestocht

lichtjestocht

Stichting Bike-4Life bedacht de Swolsche lichtjestocht. Samen in het donker langs allemaal mooie lichtjes fietsen voor het goede doel. 

Bike-4Life is een Zwolse organisatie die door (fiets)evenementen geld ophaalt voor verschillende doeleinden die te maken hebben met kanker. Bijvoorbeeld een onderzoek, of een inloophuis voor patiënten. Dit jaar gaat de opbrengst naar onderzoek naar prostaatkanker voor het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

Nu er al lange tijd geen evenementen georganiseerd mogen worden, hebben de organisatoren iets nieuws bedacht: een lichtjestocht door Zwolle. In groepjes fiets je onder begeleiding van een voorrijder een verlichte route van ongeveer 14 kilometer. Onderweg krijg je een drankje en op het eind is er ruimte om te blijven eten. En het inschrijfgeld? Dat gaat naar het goede doel. Als je het leuk vindt kun je je eigen fiets ook mooi versieren met verlichting (daar kun je zelfs nog een prijs mee winnen).

Op zondag 19 november om 16.30 start de fietstocht bij het ZAC (Zwolsche Athletische Club).

Meer lezen

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Ellieelien/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS