Over ons

TIJDSCHRIFT De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen. Precies dat hebben we gedaan toen we een aantal jaar geleden op een zolderkamer een idee voor een nieuw Nederlands tijdschrift bedachten. We droomden van een tijdschrift waar we onze liefde voor papier in konden stoppen. Een tijdschrift zonder haast, dat ging over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn. En zo is Flow ontstaan. In Flow gaat het om positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van het imperfecte. We houden van illustraties en in elk nummer stoppen we een cadeautje van papier. En ook ons blad zelf wordt op verschillende soorten papier gedrukt.

SPECIALS We maken inmiddels meer dan acht keer per jaar een tijdschrift. We maken ook specials, telkens met een ander thema, zoals het Vakantieboek, de Slow Down Box en ons beroemde Book for Paper Lovers. En we brengen elk jaar een agenda en een scheurkalender uit. De specials bestellen kan hier.

ONLINE  We plaatsen dagelijks iets nieuws op onze site. We hopen dat onze website voor jou een plek is waar je nieuwe ideeën opdoet, leuke illustratoren en andere creatieven leert kennen. En natuurlijk kun je in onze shop ook alles wat we maken bestellen.