Geniet van alle voordelen van een abonnement op Flow!

In Flow draait het om praktische tips om het leven net even iets eenvoudiger te maken. In elk nummer vind je bijzondere interviews, tekeningen en foto’s, evenals mooie spreuken voor aan de muur. Gun jezelf Flow magazine en kies jouw Flow-abonnement.

Flow magazine is een tijdschrift zonder haast. Over dingen anders doen en andere keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Met positieve psychologie, mindfulness en creativiteit. We houden van illustraties en foto’s en in elk nummer van Flow magazine vind je bijzondere paper goodies. Flow Magazine verschijnt tien keer per jaar.

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/08/2020. Het voordeeltarief geldt voor 6/10/20 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Flow in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, dat zijn hoofdzetel heeft te Lennikse Baan 451, 1070 Anderlecht, België, en geregistreerd is onder ondernemingsnummer 0403.482.188. AMP verwerkt uw persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: https://www.viapress.be/cgv. Meer info over privacy op https://www.dpgmediawoonmagazines.be/nl/privacy/.