Defirmadanktu

De Belgische Karen heeft overal een oplossing voor, en dat allemaal in kleine doosjes. Ze maakt grappige en lieve attenties om een leuke boodschap aan iemand over te brengen.

banner_websitekopie_kl.jpg

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
“Ik hou van lijstjes, verzamelen, ijsjes, M&M’s en woordspelletjes. Ik lik altijd eerst de choco uit de Ferrero Rocher voor ik de rest opeet. Ik heb al 12 pogingen achter de rug om van mijn suikerverslaving af te raken. Een kersenpittenkussen vind ik één van de zaligste uitvindingen ter wereld. Ik word altijd vrolijk van mijn hond Bruno. Zijn hobby is blaffen. Verder is er ook konijn Wilfried. Mijn pianovingers wagen zich ook wel eens op een accordeonklavier. Ik werk als stafmedewerker ‘pers, promotie en productie’ bij JazzLab Series, de grootste organisator van jazzconcerten in Vlaanderen. En mijn dertigste verjaardag was de wake up call om werk te maken van mijn grenzeloze dromen.”

img_0152.jpg

Waarom ben je met deze doosjes begonnen?
“Ik heb altijd iets gehad met kleine doosjes. Als kind had ik al een fascinatie voor alles wat piepklein was. Onlangs botste ik op een luciferdoosje dat ik maakte toen ik een jaar of vijf was. Het moest dienst doen als huisje van twee kleine speelgoedtrolletjes. Inmiddels maakte ik ze geregeld als cadeautjes op maat voor vrienden of familie. Toen sommige vrienden me vroegen om voor hen ook een doosje te maken dat ze aan iemand wilden schenken, besefte ik dat ik wel eens een grotere afzetmarkt zou kunnen hebben dan alleen mijn kennissenkring.”

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt meegemaakt met jouw shop?
“Enkele mensen lieten me achteraf weten hoe verwonderd of ontroerd ze waren door een bepaald doosje. Wat me ook erg blij maakt, is dat hier en daar doosjes van defirmadanktu onder de kerstboom zullen liggen dit jaar. Maar het meest bijzonder was misschien wel de aanvraag van een romantische ziel die zijn vriendin met een doosje ten huwelijk wilde vragen.”

img_0170.jpg

Defirmadanktu.be

2
reageren

2 reactions

  1. Hi Karen, Zou je alsjeblieft mee willen denken wat voor een leuk knutseldoel mijn “2 miljard” sigarettendoosjes zouden kunnen dienen? Ik knutsel erg graag en heb (dus) veel sigarettendoosjes, of kom er in ieder geval vrij snel aan (kuch), en zou er zo graag iets echt leuks van willen maken… of iets handigs of ik weet niet wat, maar niet weggooien, want ze zijn eigenlijk best mooi en sterk. Ik rook verschillende mentholmerken, meestal die 19 stuks per doosje (de bekende marlboro-afmeting) en zou er graag iets mee doen. Doosjes-mevrouw, denk alsjeblieft mee en/of kom met suggesties. Alvast dank, doei! Gr. Renske.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd