Flow agenda 2017

Wat zijn we blij met onze nieuwe agenda! Ontwerper Lotta Jansdotter maakte de prachtige dessins en de agenda is lekker ruim opgezet. Met rechts de dagen van de week en links veel plek voor notities, lijstjes of tekeningen. Achterin vind je een envelop gevuld met stickers en ansichtkaarten. Compleet met een elastiek om alles op zijn plek te houden en een leeslint. De agenda heeft een harde kaft en de afmetingen zijn 164 x 226 mm.

Nieuwsgierig naar de binnenkant? Bekijk het filmpje. De Flow Agenda 2017 kost €16,95 en is verkrijgbaar in diverse winkels en via onze webshop.

Het filmpje is gemaakt door Emmy Storm.

4
reageren

4 reactions

  1. Beste Henk,

   Hartelijk dank voor je bericht en interesse in de Flow producten. Helaas hebben we geen gedetailleerde lijst met verkooppunten. Alle oude & nieuwe nummers, specials en stationery van Flow zijn (na) te bestellen in onze webshop http://www.flowmagazine.nl/shop.

   Hartelijke groet,
   Flow Magazine

 1. Wat een super toffe agenda! Ooit al eens aan een schoolagenda, of lijn met schoolspulletjes gedacht? Zelf kan ik nooit een leuke schoolagenda vinden, maar zo eentje van FLOW zou ik zeker kopen. Ook kaft ik nu sinds 2 jaar al mijn schoolboeken met papiertjes uit jullie magazines en book for paper lovers (ja, ik heb ze allebei), bijpassende schriftjes o.i.d. zou geweldig zijn… 🙂 Xx

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >