Flow Poster- en Kaartenboek

We krijgen vaak de vraag of de illustraties uit Flow niet na te bestellen zijn, omdat ze zo mooi aan de muur zouden passen. Dat bracht ons op het idee voor dit Poster- en Kaartenboek: een groot formaat boek met posters, kaarten, inpakpapier en een uitklapbare jaarkalender. Allemaal andere formaten en op verschillend papier. We doken in onze archieven en gebruikten de mooiste foto’s, illustraties en patronen die bekende illustratoren van over de hele wereld speciaal voor ons hebben gemaakt.

Er zit heel veel prachtwerk tussen, maar een poster die ons altijd weer opvrolijkt als het steeds maar regent of als we even een wat mindere dag hebben, is die van Kate Pugsley uit Chicago. Waarschijnlijk komt het doordat je meteen zin krijgt om een road trip te maken als je haar poster ziet. En door die mooie roze lucht: Kate is een expert in het mengen van prachtige kleuren.
Verder bevat het boek ook werk van onder andere:

  • Yelena Bryksenkova
  • Rebecca Green
  • Emily Isabella
  • Dick Vincent
  • Liekeland
  • Marloes de Vries

klein3kopie
FlowPosterboek_extra 07_p05-page-002


FlowPosterboek_extra 08_p06-page-003

FlowPosterboek_extra 10_p10-page-005

Het Flow Poster- en Kaartenboek kost € 14,95 en is vanaf 9 augustus verkrijgbaar in de winkel of via onze webshop. Deze uitgave is onderdeel van het Special- en het Spoil Yourself-abonnement.

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >