Flow Tekenpakket

Over de hele wereld slaan steeds meer mensen aan het kleuren en tekenen om hun hoofd leeg te maken. Met de zomer en wat meer vrije tijd in het verschiet hebben we daarom een pakket gemaakt van het Flow Kleurboek én het nieuwe Flow Tekenboek, met in totaal € 5 korting.

  •  Het Flow Kleurboek maakten we samen met twee van onze favoriete illustratoren: Helen Dardik en Carolyn Gavin. Normaal zijn hun illustraties erg kleurrijk, nu kun je die kleuren zelf toevoegen. Naast illustraties staan er ook opdrachten en tips van Helen en Carolyn in het boek.

h_Flow_CLRbook_illo_13

  • Net nieuw is het Flow Tekenboek met tips, tutorials en how-to’s van ruim dertig Flow-illustratoren, onder wie Deborah van der Schaaf, Kate Pugsley, Katrin Coetzer, Flora Waycott en Floor Rieder. Het is een tekenboek voor iedereen, beginner of al meer ervaren. Ook zitten er weer paper goodies bij, om zelf op te tekenen.

 

voorkant FLOWhuis

Het tekenpakket bestaat uit:

  • Flow tekenboek (t.w. € 9,95)
  • Flow kleurboek (t.w.v. € 8,95)

Samen voor € 13,90 in plaats van € 18,90. Je ontvangt dus € 5 korting.

Bestel het combinatiepakket via Flowmagazine.nl/tekenpakket en je krijgt de specials thuisbezorgd.

Bij bestellingen in Nederland en België van € 25 of meer betaal je geen verzendkosten. Beide specials zijn tweetalig (Nederlands en Engels).

1
reageren

1 reaction

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >