Lezen in Flow 1

Flow 1

De eerste Flow van het jaar ligt in de winkel. We starten 2020 met een frisse cover met foto van de Australische Emilie Ristevski en een nieuwe serie papergoodies – anti-piekerkaartjes en een zelf te vouwen bewaarbakje daarvoor. 

Journalist Caroline Buijs schreef voor Flow 1 het openingsartikel over het ‘is dit het nou’-­gevoel. Een herkenbaar ­verhaal met praktische tips: hoe neem je het leven zoals het komt? En: hoe laat je je niet gek maken door verhalen en posts van anderen? Over je eigen koers varen en die zo nodig weer bijstellen.

In Flow 1 vind je onder meer:

  • Dit is het dus: Je dagelijks leven als prima ervaren valt soms nog niet mee. Een verhaal over hoe je het gewone leven kunt leven.
  • Vind het werkritme dat bij je past: Hoe zinvol is werken van negen tot vijf, terwijl het met alle nieuwe technologieën soms ook anders kan?
  • Pleidooi voor buitenzwemmen (ja, ook in de winter): Een duik in een meertje of rivier heeft een positief effect op je stemming.
  • De kunst van het niksen: Zijn we in Nederland goed in nietsdoen? In elk geval zijn pauzes nu meer dan ooit nodig voor ons brein.

Flow 1-2020 ligt nu in de winkels en is te bestellen in onze webshop.

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

Flow 1

 

 

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu