Lezen in Flow 2

Flow2

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

Het tweede nummer van 2019 ligt in de winkel. De Israëlische Hadas Friedland Hayun tekende de bloemen op de cover. Als extra’s bij dit nummer: een geïllustreerd notebook en een laptopsticker. Dit vind je o.a. in dit nummer:

 • De wereld beter begrijpen
  Het kan je zo overvallen, de ingewikkelde en vaak ook nog sombere nieuwsberichten. Hoe kun je weer een beetje grip krijgen, en het nieuws behapbaar maken?
 • De bootcamp als uitlaatklep
  Tot haar verrassing is journalist Fleur Baxmeier meteen verkocht na haar eerste keer bootcamp-les. Een rondje opdrukken in de buitenlucht geeft een gevoel van vrijheid, en je hoeft het niet alleen te doen.
 • Op het juiste spoor
  De trein nemen, in plaats van de auto of het vliegtuig, levert echt een ander vakantiegevoel op – wij kregen acuut zin om een treinticket te boeken.
 • Interview met Ernst-Jan Pfauth
  Ernst-Jan Pfauth, mede-oprichter van De Correspondent, was altijd op zoek naar beter en meer. Tot hij dagelijks ging stilstaan bij dingen waar hij dankbaar voor is – en daar maakte hij een boekje voor. Een gesprek over zijn jeugd in Alphen aan den Rijn, zijn huidige leven in New York en de toekomst.
 • Nieuw: Margriet Sitskoorn
  Vanaf dit nummer beantwoordt neuropsycholoog Margriet Sitskoorn een vraag over hoe het werkt in ons brein. Deze keer: wat levert het op om buiten je comfortzone te gaan?
 • En verder onder meer: hoe je situaties van een andere kant kunt bekijken, de filosofie van Simone de Beauvoir in illustraties en andere keuzes maken na een burn-out.
 • Extra’s: het eerste notebook uit onze zesdelige serie met illustraties van Holly Jolley, en een laptopsticker geïllustreerd door Meera Lee Patel.

Flow nummer 2 (2-2019) is te bestellen in onze webshop en ligt nu in de winkel.Flow2

Lees het hier

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu