Lezen in Flow 2

Flow2

Het tweede nummer van 2019 ligt in de winkel. De Israëlische Hadas Friedland Hayun tekende de bloemen op de cover. Als extra’s bij dit nummer: een geïllustreerd notebook en een laptopsticker. Dit vind je o.a. in dit nummer:

 • De wereld beter begrijpen
  Het kan je zo overvallen, de ingewikkelde en vaak ook nog sombere nieuwsberichten. Hoe kun je weer een beetje grip krijgen, en het nieuws behapbaar maken?
 • De bootcamp als uitlaatklep
  Tot haar verrassing is journalist Fleur Baxmeier meteen verkocht na haar eerste keer bootcamp-les. Een rondje opdrukken in de buitenlucht geeft een gevoel van vrijheid, en je hoeft het niet alleen te doen.
 • Op het juiste spoor
  De trein nemen, in plaats van de auto of het vliegtuig, levert echt een ander vakantiegevoel op – wij kregen acuut zin om een treinticket te boeken.
 • Interview met Ernst-Jan Pfauth
  Ernst-Jan Pfauth, mede-oprichter van De Correspondent, was altijd op zoek naar beter en meer. Tot hij dagelijks ging stilstaan bij dingen waar hij dankbaar voor is – en daar maakte hij een boekje voor. Een gesprek over zijn jeugd in Alphen aan den Rijn, zijn huidige leven in New York en de toekomst.
 • Nieuw: Margriet Sitskoorn
  Vanaf dit nummer beantwoordt neuropsycholoog Margriet Sitskoorn een vraag over hoe het werkt in ons brein. Deze keer: wat levert het op om buiten je comfortzone te gaan?
 • En verder onder meer: hoe je situaties van een andere kant kunt bekijken, de filosofie van Simone de Beauvoir in illustraties en andere keuzes maken na een burn-out.
 • Extra’s: het eerste notebook uit onze zesdelige serie met illustraties van Holly Jolley, en een laptopsticker geïllustreerd door Meera Lee Patel.

Flow nummer 2 (2-2019) is te bestellen in onze webshop en ligt nu in de winkel.Flow2

Lees het hier

Promotional image Promotional image

Het Flow Zomerpakket is er!

Ga naar de shop