Lezen in Flow 2

flow 2 2020 met inspiratiekaartjes

‘Be the weirdo who dares to enjoy.’ Deze quote van Elizabeth Gilbert vind je terug op onze kleurrijke cover van Flow 2, geïllustreerd door Monika Forsberg. In dit nummer onder meer extra inspiratiekaartjes met inspirerende vrouwen en stickers.

Journalist Jocelyn de Kwant schreef het openingsverhaal over steeds meer jezelf worden: als twintiger maak je andere keuzes dan wanneer je tien of twintig jaar verder bent. “Zie het leven als een reis waarbij je jezelf – met vallen en opstaan – steeds beter leert kennen.”

In Flow 2 vind je onder meer:

 • Een weekje van de radar
  Naar een mooie plek afreizen om te wandelen, te detoxen, te schilderen of te schrijven: doordat je letterlijk afstand neemt en verder niks hoeft, zie je vaak extra scherp wat je in het dagelijks leven anders zou willen.
 • Honderd levenslessen
  Toen de Duitse journalist Heike Faller haar pasgeboren nichtje zag, kwam ze op het idee voor het boek Honderd, met geïllustreerde levenslessen van nul tot honderd jaar.
 • Tijd als een elastiekje
  Ze dacht altijd dat er te weinig uren in een dag zaten, maar journalist Bernice Nikijuluw máákt nu tijd voor wandelen, museumbezoek en weekendjes weg.
 • De boekhandel als buurthuis
  Natuurlijk kun je er terecht voor een boek(advies), maar steeds meer boekwinkels fungeren ook als ontmoetingsplek voor de buurt. Je kunt er bijvoorbeeld naar muziek luisteren, een yogalesje volgen of zelfs trouwen.

Flow 2-2020 ligt nu in de winkels en is te bestellen in onze webshop.

flow 2

Coverillustratie Monika Forsberg Fotografie Floor van Koert

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Paper book for food lovers

Een boek over papier én eten: dat is het nieuwe Flow Paper Book for Food Lovers.

Bestel nu