Book for Paper Lovers op social #2

Als we weer een Book for Paper Lovers aan het maken zijn, zijn we altijd zo benieuwd hoe de paper goodies uiteindelijk gebruikt gaan worden. We worden dan ook heel blij van alle mooie foto’s die voorbijkomen op Instagram. In dit blogje delen we er een paar.

Er zijn inmiddels al vijf edities van het Book for Paper Lovers en er komt elk jaar een nieuwe bij. Een boek met meer dan driehonderd pagina’s aan paper goodies: papier om te schrijven, papier om uit te scheuren, om mee te plakken, knippen en vouwen.

Zodra het boek naar de drukker is, begint het grote afwachten. Worden de paper goodies straks gebruikt zoals we het een beetje in ons hoofd hadden? Of juist op een heel andere manier? Het is altijd een feestje als de eerste foto’s op social media verschijnen: van inpakpapier tot bullet journals.

Posts op Instagram

We vinden het leuk om op Instagram te zien wat jullie allemaal maken van de paper goodies uit het Book for Paper Lovers. Hieronder vind je een kleine selectie.

Beeld: Instagram

🏡✂️💫 #PaperLoverHouses-Garland (:

A post shared by Mirja (@embossingbird) on

 

 

 

#flow #bookforpaperlovers #firstproject #withkid #fun #atelier #bastelnamsamstag

A post shared by Meigja (@meigja) on

 

Promotional image

Korting op al onze posters

Omdat we zo van illustraties houden, hebben we posters gemaakt met werk van Flow-illustratoren. De posters koop je nu extra voordelig in onze shop.

Ga naar de shop