Flow Book for Paper Lovers

Hoera, Flows nieuwe Book for Paper Lovers ligt vanaf vandaag in de winkel. En ja, we zijn enorm trots. Zoals we al schrijven in het begin van het boek: ‘We zijn helemaal niet van dingen opnieuw doen, of nog een keer hetzelfde doen. Liever verzinnen we steeds weer iets nieuws. Maar toen ons eerste Flow Book for Paper Lovers uitverkocht raakte, en we mailtjes kregen van over de hele wereld, keken we elkaar aan en dachten we: ja we doen het gewoon toch nog een keer. Omdat het té leuk was om te maken. En omdat we zelf ook zo’n zin hadden in opnieuw een dik vers spannend papierpakket. Opnieuw een boek zonder letters (nou ja, bijna), met meer dan 300 pagina’s stationery. Papier om te schrijven, papier om uit te scheuren, om mee te plakken, knippen en vouwen.’

Benieuwd naar meer pagina’s? Bekijk ze hier.

Flow Book for Paper Lovers kost € 16,95. Verkrijgbaar in de winkel of hier te bestellen. Of kies voor de speciale actie van het boek met Tony & Flow reep!

Speciaal voor alle paper lovers organiseert Flow in samenwerking met Ingrid van Ing-Things op 29 en 30 november een speciaal papier-vouw-weekend op het blog!

14
reageren

14 reactions

 1. Ik vind het weer zo goed gelukt! En mijn meiden van 4 en 7 Jr ook! Ik kan het moeite uit hun handen houden! Misschien een kids uitgave? Een kleintje?

 2. Oooo! Wat duurt het wachten lang… Niet zo mindful natuurlijk, maar dat was een andere special 😉
  Afgelopen donderdag in jullie webshop besteld, maar hij is er nog steeds niet! Zou de postbode in de verleiding zijn geraakt door de tony’s??? Snik…

  1. Hallo Maaike,

   Zou je mij misschien je ordernummer willen geven? Dan kan ik even kijken wat er aan de hand is.

   Groet, Kiara van Flow

   1. Dankjewel Kiara, gelukkig stond zojuist de postbode aan de deur! Snail mail hè. Dat wordt straks lekker genieten. In elk geval bedankt! Fijn om te weten dat jullie er zo bovenop zitten 🙂

  2. Hallo Maaike,

   Heb je hem inmiddels in huis? Zou ik anders je ordernummer mogen? Dan ga ik even uitzoeken waar hij blijft.

   Groet, Kiara van Flow

 3. Heb een abo incl specials zoals recent de mindfulness uitgave, krijg ik dit book for paper lovers dan ook thuisgestuurd of is dit een aparte uitgave?

  1. Hallo Yfke,

   Dit boek is de vijfde special van dit aar en zit daarom niet in het special abonnement. Maar als special abonnee krijg je wel extra korting. Als je een mailtje stuurt naar redactie-flow@sanoma.com dan sturen we je die code graag op.

   Groet, Kiara van Flow

 4. Ik wil graag weten waar je het boek kan krijgen ,
  en zet het gelijk op de pagina,
  voor de andere mensen.
  anders krijg je nog meer van deze vragen.

  groetjes Meike

 5. hoi Ingrid,
  ik zie nergens een emailadres, maar mogelijk lees je dit ook.
  ik wil het boek Flow Book for Paper Lovers kopen.
  om transportkosten te besparen wil ik het bij Bruna kopen.
  wat is het ISBN nummer?
  daar gaan ze beslist om vragen, vandaar dat ik het aan u vraag
  groeten, Dré Jansen

  1. Hallo Dré,

   Hartelijk dank voor je bericht. Het Flow Book for Paper lovers nummer 3 ligt vanaf 17 november in de winkel. De versie van dit blogje is helaas al helemaal uitverkocht. De productcode van het derde Book for Paper Lovers is: 871072201087500115.

   Met vriendelijke groet, Kiara van Flow

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >