Flow in Amerika

Het zijn spannende tijden voor ons. Volgende week gaan we naar Amerika om daar een nieuwe Flow-productlijn te lanceren die we maakten in samenwerking met de Amerikaanse uitgeverij Workman! Heel bijzonder, want dan liggen we voortaan niet alleen in het tijdschriftenschap met onze internationale editie, maar ook in het boekenschap en bij veel meer boekhandels dan we nu liggen. De lancering vindt plaats in Palm Springs in Californië, op The Altitude Summit, ‘the premier business conference for lifestyle & design bloggers, small business owners and social media personalities’. We hebben een stand op dat event, afspraken met bloggers, fotografen en illustratoren en waarschijnlijk zitten we met onze jetlag al om zes uur in de morning yoga class (je snapt: geen event zonder yoga in Amerika). We krijgen ook een eigen snapchat geofilter (daar maakten we indruk mee op onze tieners thuis) en we krijgen ook eindelijk zelf de eerste echte dummy’s te zien van de producten die we maakten voor 2017:  

 • The Tiny Book of Tiny Pleasures
 • A Year of Tiny Pleasures Page-A-Day Calendar for 2018
 • A Book That Takes Its Time

Als het tussen de bedrijven door lukt, houden we jullie op de hoogte van onze trip volgende week, in ieder geval op Instagram en Snapchat (gebruikersnaam is flow_magazine).

flow-image-jpg

4
reageren

4 reactions

 1. Dit is ongelooflijk fijn nieuws!
  Maar ook niet zo ongelofelijk in de zin dat we eigenlijk al lang moesten weten dat Europa te klein wordt voor al het moois dat jullie creëren.
  Welverdiende proficiat en nog veel succes met verdere projecten.
  Ik volg al van dag één.
  X

 2. Wat fantastisch! Stoer zijn jullie – ik woon in Californië en wat heerlijk dat ik jullie straks in de winkel zal zien liggen. Ik was juist het weekend in Palm Springs, heel veel plezier daar en gefeliciteerd van Dinnerella.com

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >