Het Flow Naar buiten-boek

Buiten cover.jpg kopie

Ken je Flow Naar buiten-boek? Deze uitgave – uit 2013 – blijft een van onze favorieten. Er zijn nu tijdelijk nog een aantal exemplaren te bestellen via onze shop. Een kleine selectie wat je zoal kunt lezen in deze special over de natuur:

*Straatbloempjes
Zodra je je voordeur uitstapt, begint het al: de natuur. Want tussen de stoeptegels, de betonblokken en langs de weg groeit en bloeit veel moois. En het leuke is, juist in de stad duiken steeds meer exotische soorten op. Zoals de klaproos. Bloeit: van mei t/m juni. Klaprozen zijn dol op rommel. Ze gedijen het best op oude bouwterreinen, oude industrieterreinen of plekken waar wegwerkzaamheden zijn geweest. Is de rust teruggekeerd, dan zijn de klaprozen een paar jaar later ook verdwenen. (illustratie Ruby Taylor)

2. KLAPROOS kopie

 

*Groene bloggers
Het lukt gewoon niet altijd om uitgebreid naar buiten te gaan. Maar je kunt tussen het werk of andere klusjes door ook gewoon een virtuele wandeling maken, want over de natuur wordt heel wat afgeblogd. De leukste blogs op een rij. Zoals bijvoorbeeld de overweldigende natuur op Cabinliving.tumblr.com en live vogels bekijken via de webcams van de Vogelbescherming via Beleefdelente.nl. (illustratie Studio 100%, Sascha Pijnakker)

UilenFLOW

* Waarom je gelukkig wordt van bomen en blaadjes
* Is het een merel? Een spreeuw? 30 weetjes om uit je mouw te schudden. 
* Slapen in de natuur: de fijnste adressen
* Boswachtershuisjes: toen en nu
* Posters, raamstickers, kalender en zoekplaten.
* Natuurtekenen: tips en tricks (in een natuur tekenboekje)

covertekenboekje

FlowNatuurtekenboekje-bleedaanp-8

Deze egeltjes van Annemoon van Steen vind je in het tekenschriftje en zijn ook te downloaden via ons Downloadkastje, in het laatje ‘Other Lovely Stuff’.

Het Flow Naar buiten-boek kost € 9,95.

 

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >