Win: Kleine Wildenberg

Net buiten Deventer ligt aan een zandpad Boerderij De Kleine Wildenberg, waar je slaapt in een romantische pipowagen mét hot tub. In samenwerking met Bijzonderplekje.nl hebben we iets leuks georganiseerd. Als je nu een abonnement neemt op Flow ontvang je niet alleen korting op het blad, je maakt ook nog eens kans op een weekendje of midweek weg. We hebben vijf bijzondere plekjes geselecteerd (hier lees je er meer over de actie), waaronder Kleine Wildenberg.

Wat is er zo fijn hier?

Vlak bij een Hanzestad en toch helemaal in het groen: een ideale combinatie. De pipowagen van Margreet staat aan een zandpad, op een zorgboerderij. Compleet met woonkamer, houtkachel, bedstede en eigen douche & toilet. Je kunt lekker uitkijken over de weilanden, meteen vanuit de wagen lange wandelingen maken of tot rust komen in de hot tub.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf. Fiets je de dag van tevoren naar Deventer (zie tip), neem dan even Brood van Joop (Grote Poot 12) mee voor je ontbijt. Met een kop koffie en een broodje in de ochtendzon kan je dag niet meer stuk.

Onze tip

Huur fietsen bij je verblijf en ga op ontdekkingstocht in Deventer. Hier vind je smalle straatjes, mooie pandjes, originele winkels zoals Hemelse Hebbedingen en fijne lunch- en koffieadresjes zoals De Noorman in de Kleine Overstraat.

Lekker eten

Op loopafstand van De Kleine Wildenberg ligt landgoed Nieuw Rande. Hier vind je Hotel Gaia, waar de huisgemaakte taarten, broodjes en wereldhappen niet te versmaden zijn. Zoek een plekje op een van de kleurige stoeltjes in de tuin!

Dekleinewildenberg.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl (Bijzonderplekje.nl) spot maandelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

6
reageren

6 reactions

  1. Hallo,

    Ik probeer mee te doen met jullie verloting van een weekendje weg maar de link in de mail lijkt niet te werken. Klopt dat??

  2. Een weekend op dit mooie plekje (bij mij in de buurt) wil ik graag winnen, heerlijk even rust, ruimte en groen.

  3. De link uit de mail naar abonnees (12 mei) werkt niet. Dus ik hoop dat ik op deze manier mee kan doen aan de winactie. Want wat een leuke accommodatie lijkt me dit.

  4. Dit zou ik nu heel graag willen winnen, doorvoeren flow wat meer rust van binnen. En alle mogelijkheden om tot rust gekomen in deze heerlijke omgeving.
    Door ziekte hebben we al meerdere keren sinds zomer 2011 onze vakantie moeten afzeggen.
    Het zou heel veel voor mij betekenen!

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd