Lezen in Flow 8

Het decembernummer van Flow is altijd extra speciaal, met achterin de jaarlijkse kaartjeskalender om zelf in elkaar te zetten. Deze keer ook een bijzondere cover, getekend door Marenthe Otten, met luikjes waarachter tips en illustraties te zien zijn als je ze opent.

0111_Flowcover_01.indd

Ook te lezen en te zien in dit nummer:

 • Wat de natuur ons leert
  De natuur ‘is’, en dat relativeert de hectiek en stress van het dagelijkse bestaan. Het is precies waarom een wandeling in de natuur ons zo goed doet.
 • De favoriete boeken van…
  Schrijver Paulien Cornelisse. Ze vertelt welke boeken een belangrijke rol in haar leven spelen.
 • Hier wordt getekend
  Illustratoren Annemoon van Steen, Caroline Ellerbeck en Geertje Aalders laten zien hoe ze wonen en werken.
 • Extra: kaartjeskalender
  Als extra dus de kalender met 365 inzichten, gedichten, citaten en tips voor 2017, op uitscheurbare kaartjes. Sanny van Loon maakte de illustraties, Jocelyn de Kwant verzamelde de teksten.

De nieuwste editie van Flow (nummer 8-2016) is online te bestellen in onze webshop en ligt vanaf 30 november in de winkel. Of kies voor een abonnement, zodat je acht keer per jaar Flow ontvangt, een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. We hebben nu een aanbieding waarbij je ook nog een ander een plezier doet met een tijdschrift, via Magazine.nl/abonnement/Flow.

0
reageren

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Promotional image

Nu met 30% korting

Flow Winter pakket

Een pakket met Flow Leven & Liefde, Notebook for Paper Lovers en Mix and Match.

Shop >