Korting in de Flow Shop

Tot en met 31 mei 2017 krijg je 25% korting op alle creatieve en inzichtenspecials van Flow, ook op het Flow Coloring Book. Gebruik bij je bestelling de kortingscode ‘special17’.

(Deze aanbieding geldt voor alle creatieve en inzichtenspecials, met uitzondering van Flow Wonen 2017, Flow Mindfulness & creativiteit 2017 en pakketten.)

Flow_coloringbook_cover1.indd

Voor dit kleurboek werkten we samen met de Canadese illustratoren Helen Dardik en Carolyn Gavin, wiens illustraties normaal barsten van de kleuren. Voor het Flow Coloring Book maakten ze heel veel mooie kleurplaten, een aantal tekenopdrachtjes en gaven ze handige tekentips. Hoe je simpel een vogel kunt tekenen, bijvoorbeeld, en hoe je een patroon opbouwt. Omdat de twee in Canada wonen, ging het overleg over het boek over de mail, telefoon en vooral per Skype. Dat ze echt aan de andere kant van de wereld zitten, merkten we aan het tijdverschil: als Carolyn en Helen net aan hun eerste kopje koffie beginnen, is het bij ons al bijna tijd om af te sluiten. Maar bij Skype is het dan wel weer heel leuk dat je tijdens het gesprek meteen mee kunt kijken op het computerscherm van de ander. Alsof je toch naast elkaar zit.

Flowkleurboek

Op de foto zie je rechtsonder klein in beeld Carolyn Gavin tijdens een overleg, terwijl ze op haar scherm een illustratie laat zien. Helen en Carolyn maakten ook een aantal ‘afmaaktekeningen’ voor het boek. Die gingen eerst via WeTransfer naar ons, waarna wij aan de gang gingen met verf en kleurpotloden om ze te testen (nou ja vooruit, ook omdat het een fijn klusje is tussen het computerwerk door).

flowkleurboek2

Met dank aan de moderne techniek dus, dat we zo soepel iets konden maken met illustratoren aan de andere kant van de wereld. We zijn heel blij met hoe het boek geworden is, je vindt ‘m hier in Flow shop, waar je ‘m digitaal door kunt bladeren. Leuk als je laat zien wat jij ermee doet, deel het met #flowcoloringbook.

Helen Dardiks blog: Orangeyoulucky.blogspot.nl en Instagram.com/helen_dardik

Carolyn Gavins blog: Designerjots.squarespace.com  en Instagram.com/carolynj

 

12
reageren

12 reactions

  1. Hoi Ann

   Het kleurboek is een speciale uitgave en hoort helaas niet bij het special abonnement. De eerst volgende special die je kan verwachten, is het vakantieboek. Die uit komt op 26 juni.

   Groetjes Nicol
   Marketing Flow

 1. Ik heb het boek gekocht maar aan de achterkant staan zeker 5 platen in die hetzelfde zijn.

  Zoals de fietsen, de gezichten die je aan kan vullen, kleine huisjes, een cicusleeuw met een meisje, allemaal verschillende kleine katten enz.

  Er staan dus flink wat dubbele platen in. Is dat wel de bedoeling of heb ik een misdruk?

  1. Ik bedoel hierbij dus niet het feit dat er aan de linker en rechterkant een doorlopende plaat zit maar dat de platen er echt dubbel op staan. Allemaal aan de achterkant van het boek met dezelfde volgorde.

   1. Beste Mieke,

    Hartelijk dank voor je reactie. We snappen niet helemaal wat je bedoelt. Zou je misschien een mail met foto’s sturen naar redactie-flow@sanoma.com? Dan kunnen we het even voor je uitzoeken. alvast bedankt!

    Groetjes Nicol
    Marketing Flow.

    1. In mijn boek zaten zeker 5 dezelfde platen. Ik ben er mee terug gegaan naar de boekhandel en het bleek idd. een misdruk te zijn. Ik heb nu een goed boek.

     De boekhandel zal het terugsturen. In ieder geval bedankt voor de reactie. Het is een leuk boek, zeker nu ik de andere platen ook heb.

     Mieke

  1. Beste Caroline,

   Als het goed is kan je hem deze week verwachten. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je een mailtje sturen naar myorder@flowmagazine.com. Graag ook je order nummer vermelden zodat wij in het systeem kunnen kijken wat er mis gaat.
   Maar hopelijk krijg je hem snel!

   Groetjes Nicol
   Marketing Flow

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd