Tijd voor de Geest

Flow’s reflectie-uurtje

maandag 18 januari (12.00 – 13.00 uur)

flow reflectie-uurtje aanmelden header

Doe je mee met ons reflectie-uurtje? Een inspirerende online sessie waarin je terugkijkt op het afgelopen jaar en nadenkt over wat je wilt meenemen de komende tijd.

Heb je de sessie gemist? Kijk hem hieronder terug.

 

Doe je mee met ons reflectie-uurtje? Een inspirerende online sessie waarin je terugkijkt op het afgelopen jaar en nadenkt over wat je wilt meenemen de komende tijd. Meedoen is gratis.

Het afgelopen jaar was voor velen een rollercoaster. De wereld kwam eerst tot stilstand, en veranderde daarna in sneltreinvaart. Dat vroeg nogal wat van ons: een nieuwe manier van werken, aanpassingen in het dagelijks leven en op een andere manier contact met elkaar hebben.

Het begin van het nieuwe jaar lijkt ons een goed moment om eens terug te blikken en stil te staan bij wat we hebben geleerd. Over onszelf, en waar we ons prettig bij voelen. Over de keuzes die we maakten en wat die betekenden. Over wat we mee willen nemen naar de toekomst.

Vandaar Flow’s online reflectie-uurtje, speciaal op Blue Monday op maandag 18 januari, georganiseerd samen met Museum van de Geest.

Wat gaan we doen?

Flow’s Creative director Irene Smit deelt (aan de hand van mooie illustraties en quotes) de inzichten uit Flow waar ze de afgelopen maanden iets aan heeft gehad. Vervolgens vertelt mindfulnesstrainer Karin Hoens – die voor Flow ook de Instagram training ontwikkelde omtrent andere keuzes maken – over de zes G’s. Want je hebt niet altijd in de hand wat er gebeurt, maar wel hoe je erop reageert. Deze oefening met de zes G’s maakt je daar bewust van.

  • Meer lezen over onze samenwerking met Museum van de Geest? Hier lees je er alles over (zoals over onze Tijd voor de geest-podcast die er binnenkort aankomt).
  • Wil je op de hoogte blijven van toekomstige online cursussen en webinars van Flow? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Fotografie Kinga Ccichewicz/Unsplash Illustratie Hadas Hayun