Flow x Museum van de Geest reflectiemoment

header landingspagina reflectieuur FLowXMuseum 1200

Meerdere keren per jaar organiseren we samen met Museum van de Geest een reflectiemoment. Inspirerende online sessies waarin je terugblikt op de afgelopen periode en nadenkt over wat je wilt doen of meenemen de komende tijd. Het volgende reflectiemoment is op woensdag 23 juni.

Want deze tijd blijft voor velen een rollercoaster. De wereld kwam eerst tot stilstand, en veranderde daarna in sneltreinvaart. Dat vraagt nogal wat van ons: een nieuwe manier van werken, aanpassingen in het dagelijks leven en op een andere manier contact met elkaar hebben.

Het kan helpen om zo nu en dan terug te blikken en stil te staan bij wat je hebt geleerd. Over jezelf, en waar je je prettig bij voelt. Over de keuzes die je maakte en wat die betekenden. Over wat je mee wil nemen naar de toekomst.

Aan de hand van illustraties, quotes en inzichten uit de afgelopen nummers van Flow (waar we ook zelf iets aan hebben gehad), delen we telkens vijf vragen om jezelf te stellen.

  • Het volgende reflectiemoment is op woensdag 23 juni, op de Dag van Overprikkeling, om 20.00 uur.
  • Een ticket kost € 7,50. Met deze bijdrage steun je het Museum van de Geest en lever je een bijdrage aan hun activiteiten. Een ticket kopen kan hier.
  • Meer informatie vind je ook op Museumvandegeest.nl.
  • Wil je op de hoogte blijven van toekomstige Tijd voor de Geest reflectiemomenten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  • Heb je de vorige sessie in maart al bijgewoond, dan is dit event voor jou minder interessant. Het programma is grotendeels hetzelfde.

Over Flow x Museum van de Geest

Sinds het najaar van 2019 zijn we een creatieve samenwerking gestart met Museum van de Geest. Samen maken we inspirerende programma’s waar je leert hoe je geest werkt en wat je zelf kunt doen om die wat vaker tot rust te brengen.

In Museum van de Geest draait het om de geest en ontdek je aan de hand van persoonlijke verhalen, wetenschap en levensvragen meer over je eigen geest en die van de ander.

  • Meer lezen over onze samenwerking? Hier lees je er alles over (zoals over onze Tijd voor de Geest-podcast en de Flow Slow Art Route), of kijk op de website van Museum van de Geest.
  • Wil je op de hoogte blijven van toekomstige reflectiemomenten en online cursussen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Fotografie Hanke Arkenbout Illustratie Hadas Hayun

tijd voor de geest flow logo