Over Flow

TIJDSCHRIFT De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen. Precies dat hebben we gedaan toen we een aantal jaar geleden op een zolderkamer een idee voor een nieuw Nederlands tijdschrift bedachten. We droomden van een tijdschrift waar we onze liefde voor papier in konden stoppen. Een tijdschrift zonder haast, dat ging over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect kunnen zijn. En zo is Flow ontstaan. In Flow gaat het om positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van het imperfecte. We houden van illustraties en in elk nummer stoppen we een cadeautje van papier. En ook ons blad zelf wordt op verschillende soorten papier gedrukt.

SPECIALS We maken inmiddels meer dan acht keer per jaar een tijdschrift. We maken ook specials, telkens met een ander thema, zoals het Vakantieboek, Simplify your life, Do It Yourself, Mindfulness of Book for Paper Lovers. En we brengen elk jaar een agenda en een scheurkalender uit. De specials bestellen kan hier.

FLOW INTERNATIONAL Al snel kregen we heel veel reacties uit het buitenland. En besloten we ons blaadje de wereld in te sturen. Inmiddels maken we ieder jaar vier Engelstalige edities die in twintig landen over de hele wereld te koop zijn.  Losse nummers bestellen kan hier. Sinds eind 2013 is er een Duitstalige Flow die als licentie verschijnt bij uitgeverij G+J in Duitsland. En vanaf begin 2015 is er ook een Franstalige Flow die als licentie uitgebracht wordt door Prisma Media.

DIGITAAL Download onze app, en krijg elke dag een mooie spreuk, quote of inzicht. Meer informatie vind je hier.

ONLINE  We plaatsen bijna dagelijks nieuwe content op onze site. We hopen dat onze website voor jou een plek is waar je nieuwe ideeën opdoet, leuke illustratoren en andere creatieven leert kennen. En natuurlijk kun je hier ook alles wat we maken bestellen.